Revision

RevisionsDuon är din förtroendeingivande partner.

RevisionsDuon är ett revisions- och rådgivningsföretag som arbetar tillsammans med små- och medelstora ägarledda bolag samt bostadsrättsföreningar.

Varför är revision värdefullt?

Pålitliga årsredovisningar

Reviderade årsredovisningar innebär flera fördelar. Dina leverantörer, kunder, banker och andra intressenter kan lita på att din årsredovisning är pålitlig och att ditt företag är välskött. Vår revisionsberättelse ger en trovärdig inblick i hur ditt företag sköter sig, vilket kan öppna dörrar till fler affärsmöjligheter och bättre finansiella villkor.

Proaktiv revisionspartner

Vi är inte bara en revisionsbyrå, vi är din partner som du har löpande kontakt med. De frågor som uppstår i din verksamhet löser vi tillsammans när de dyker upp. Hos oss blir du inte bara en anonym kund, vi ser varje klient som unik med sina egna förutsättningar och utmaningar. På RevisionsDuon har vi omfattande erfarenhet inom olika branscher och företagsformer, vilket gör att vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

För Ägare och ledning:

Våra revisionstjänster ger ägare och ledning ett kvitto på att redovisning och förvaltning är i ordning. Vi ger även råd om förbättringar och effektiviseringar, vilket skapar en tryggare företagstillvaro.

Rulla till toppen